Avståndstabell på nätet

Välkommen till TOPPEN! På denna sida listar vi de tre bästa sajterna som handlar om avståndstabell på nätet. TOPPEN! är en guide till allt som är bra på nätet. Vårt mål är att när du lämnar TOPPEN! ska du känna dig nöjd och hittat det du sökte efter.

För att uppnå detta har vi en sträng kontroll på vilka sajter som finns listade på TOPPEN! Alla sajter som handlar om avståndstabell har kontrollerats av våra editorer för att säkerställa att de tillför ett värde för våra besökare utifrån våra egna riktlinjer för kvalitet och trovärdighet.

Denna topplista är till för dig som ska ut och resa i framtiden och vill ta reda på avståndet mellan två platser eller du som bara är nyfiken. På de tre sajterna nedan kan du bl.a. ta reda på flygvägen och bilvägen mellan två orter samt få en uppskattning om tiden som en resa dit skulle ta. Vi har valt två sajter där du hittar en gammaldags avståndstabell samt en sida som erbjuder en sökfunktion där du får en bilväg samt uppskattad restid.

Tre bästa sajterna om avståndstabell online är enligt TOPPEN! följande:

 • "Resa mellan har en riktigt bra funktion på deras hemsida där du skriver in två platser någonstans i världen, sedan får du en bilväg, distans samt uppskattad restid."
 • "En mycket bra funktion om du ska bila någonstans, inom Sverige eller ner till Europa."
 • "Förutom denna funktionen så har Resa mellan även andra saker, så som buss- flyg- och tågförbindelser mellan städer. De erbjuder även vägbeskrivningar."
 • "På Avståndstabell.se hittar du den gamla vanliga avståndstabellen där du enkelt ser avståndet mellan över 100 orter i Sverige."
 • "Du kan också välja en stad och sedan se avståndet till alla övriga städer därifrån, väldigt smidigt."
 • "En väldigt bra och enkel sajt, precis så som vi på Toppen.nu gillar det!"
 • "Avstånd.org är en bra och enkel sida som erbjuder både en avståndstabell samt en sökfunktion."
 • "I tabellen hittar du snabbt avståndet mellan landets största städer."
 • "Sökfunktionen erbjuder avståndet med flyg, bil eller tåg mellan städer runtom i världen."

Är vi korrekta och aktuella?
Vi jobbar hårt för att hålla top3-listorna aktuella och uppdaterade men ibland missar vi att t.ex. en sajt bytt ägare - eller att den helt enkelt lagts ner. Därför är vi väldigt glada för all feedback vi kan få genom vårt kontaktformulär. TACK!! Teamet bakom TOPPEN.nu

Relaterat innehåll:
Weekendresor på nätet, Safari i Sydafrika på nätet, Safari i Afrika på nätet, Skidresor på nätet, Boka hotell på nätet, Sportresor på nätet, Flyg på nätet, Hyra bil på nätet, Hyra hus i Spanien på nätet, Resebloggar på nätet,

Etiketter:
, , , ,

Summering av topplistan "Avståndstabell på internet" samt kompletta URLs:

 • Resa Mellan
  URL: http://www.resa-mellan.se/avstand-med-bil.php
 • Avståndstabell.se
  URL: http://www.avståndstabell.se/
 • Avstånd.org
  URL: http://se.avstand.org/

4 kommentarer till “Avståndstabell på nätet”

 1. avatar
  carita jansson →
  13 juni #

  Hej!

  ”Resa Mellan” fungerar ej. Övriga sidor är bara för större orter, vilket i och för sig är bra, men i mitt fall gällde det mindre orter.

  M v h
  Carita

  • avatar
   Simon →
   18 juni #

   Hej!

   För oss fungerar ”Resa Mellan” utmärkt, vad är det som inte fungerar för dig?

 2. avatar
  Pia →
  31 juli #

  För oss fungerar ”resa mellan” utmärk :) )

 3. avatar
  Klas →
  3 januari #

  Det funkar super för mig med ;) sjuk smidigt med såna här exakta tabeller på nätet!

Hej! Välkommen till TOPPEN! Som besökare kan du lämna ditt omdöme och kommentera de webbsidor som våra editorer valt ut på denna topplista (Resa Mellan, Avståndstabell.se, Avstånd.org).

Du kan även föreslå andra relaterade webbsidor inom kategorin Avståndstabell på nätet. De förslag som vi får in kommer vi löpande utvärdera och på sikt lägga till och utöka vår topplista.

Kommentera denna topplista

*