Barnspel på nätet

Välkommen till TOPPEN! På denna sida listar vi de tre bästa sajterna där du kan spela barnspel på nätet. TOPPEN! är en guide till allt som är bra på nätet. Vårt mål är att när du lämnar TOPPEN! ska du känna dig nöjd och hittat det du sökte efter.

För att uppnå detta har vi en sträng kontroll på vilka sajter som finns listade på TOPPEN! Alla sajter där du kan spela barnspel har kontrollerats av våra editorer för att säkerställa att de tillför ett värde för våra besökare utifrån våra egna riktlinjer för kvalitet och trovärdighet.

Barn älskar att spela spel och i och med den tekniska utvecklingen finns det ett brett utbud av spel på nätet, däribland barnspel. Letar du och ditt barn efter nya spel att spela så har ni kommit rätt, nedan listar vi de tre bästa sajterna inom området. Tillsammans så bildar de tre sajterna ett väldigt stort utbud av olika barnspel och vi garanterar timmar och åter timmar av underhållning för ditt barn.

Tre bästa sajterna om barnspel online är enligt TOPPEN! följande:

 • "Barnskoj har ett stort utbud med spel för barn, det finns över 40 roliga spel i olika genrer att välja mellan."
 • "På framsidan visas månadens barnspel som Barnskoj själva valt ut som det bästa och hetaste spelet just nu."
 • "Förutom spel så finns det även annat roligt för barnen, tecknade filmer, en rita & måla sektion och det finns även länkar till andra hemsidor som har barnspel."
 • "På Spelis finns det många roliga och lärorika barnspel som passar barn i alla åldrar."
 • "Spelis har inga spel själva på sidan utan länkar till andra sidor, detta gör att variationen blir riktigt stor och om man tröttnar på ett spel så finns det massor av andra olika spel att välja mellan."
 • "På Spelis finns även länkar till olika barnprogram och lite läxhjälp för den som behöver det."
 • "Barnsajten är en stor portal för olika barnspel, pyssel och annat kul. Barnsajter länkar till de flesta andra sajter med barnspel."
 • "Sajterna är indelade i tre olika åldersgrupper, det finns sajter för de minsta, de som är lite äldre och läskunniga och sedan för de som är nära tonåren. Det finns något för alla helt enkelt."
 • "Förutom detta finns det även en sektion för föräldrar med länkar till bl.a. Liseberg och Universeum och annat kul som föräldrarna kan ta med barnen på."

Är vi korrekta och aktuella?
Vi jobbar hårt för att hålla top3-listorna aktuella och uppdaterade men ibland missar vi att t.ex. en sajt bytt ägare - eller att den helt enkelt lagts ner. Därför är vi väldigt glada för all feedback vi kan få genom vårt kontaktformulär. TACK!! Teamet bakom TOPPEN.nu

Relaterat innehåll:
Bilspel på nätet, TV-spel på nätet, Backgammon på nätet, Mahjong på nätet, Bygga dator på nätet, Köpa spel på nätet, Sällskapsspel på nätet, Schack på nätet, Tjäna pengar på nätet, Frågor och svar på nätet,

Etiketter:
, , , , , , ,

Summering av topplistan "Barnspel på internet" samt kompletta URLs:

 • Barnskoj
  URL: http://www.barnskoj.se/
 • Spelis
  URL: http://www.barnsemester.se/spelis/
 • Barnsajter
  URL: http://www.barnsajter.se/
Inga kommentarer ännu.

Hej! Välkommen till TOPPEN! Som besökare kan du lämna ditt omdöme och kommentera de webbsidor som våra editorer valt ut på denna topplista (Barnskoj, Spelis, Barnsajter).

Du kan även föreslå andra relaterade webbsidor inom kategorin Barnspel på nätet. De förslag som vi får in kommer vi löpande utvärdera och på sikt lägga till och utöka vår topplista.

Kommentera denna topplista

*