56 kilo

GD Star Rating
a WordPress rating system
Om du gillar 56 kilo kan du till höger hitta en lista med liknande bloggar som vi på BloggTOPPEN! valt ut åt dig! Vill du lägga till din egna blogg på BloggTOPPEN klicka här.

56 kilo är kontrollerad och godkänd av BloggTOPPEN!

Lämna ditt egna betyg
GD Star Rating
a WordPress rating system
(du kan bara rösta en gång)

Detta är 56 kilo

56 kilo är en av de största LCHF-bloggarna just nu och bloggaren bakom heter kostrådgivaren Åse. Tidigare var bloggen en viktblogg där målvikten 56 kilo skulle nås, när detta var gjort så blev det mer en kost och LCHF-blogg. Här får du massvis med mattips, främst LCHF.

Innan du lägger din röst: Tänk på att det är du som besökare som bestämmer vilka bloggar som ska bli populära på BloggTOPPEN! Våra rankings baseras på hur många som röstar, hur ofta det kommer in en ny röst samt självklart vilket betyg som ges.

Innan du röstar tänk efter lite hur du verkligen ser på denna blogg. Läser du 56 kilo ofta? Tycker du att den motsvarar dina förväntningar och längtar du hela tiden efter ett nytt inlägg? Om dessa tre påståenden stämmer in på 56 kilo bör du självklart ge ett högt betyg.

Har du inte läst 56 kilo? För att få en så bra ranking som möjligt vill vi inte att ni ger ett lågt betyg bara för att ni aldrig läst bloggen, i det fallet föreslår vi att du lägger ner 10-min och besöker 56 kilo istället och sedan lägger din röst.

Är bloggen nerlagd eller flyttad?
Vi jobbar hårt för att hålla alla bloggar aktuella och uppdaterade men ibland missar vi att t.ex. en blogg flyttats - eller att den helt enkelt lagts ner. Därför är vi väldigt glada för all feedback vi kan få genom vårt kontaktformulär. TACK!! Teamet bakom BloggTOPPEN.nu

Hitta bloggar i relaterade kategorier:
bantningsbloggar, kostbloggar, LCHF-bloggar, viktbloggar,

Hitta bloggar i andra populära kategorier:
bakning bantning barn design DIY djur familj foto hundar hälsa inredning inspiration kläder konst kost livsstil mamma mat mode musik pyssel recept resor shopping skönhet smink trädgård träning vardag vikt

Inga kommentarer ännu.

Hej! Välkommen till BloggTOPPEN! Som besökare kan du lämna ditt omdöme och kommentera de bloggar som finns listade hos oss. Har du svårt att hitta en viss blogg kan du använda vårt sökformulär högst upp till höger på sidan.

Du kan även lägga till bloggar som du anser bör finnas med på BloggTOPPEN! Det kan vara din egna blogg eller egentligen vilken blogg som helst som du tycker är bra. Vi på BloggTOPPEN! är väldigt glada för att ni som besökare hjälper oss att skapa den absolut bästa och seriösaste bloggportalen! Tack så mycket! /Teamet bakom BloggTOPPEN!

Vad tycker du om denna blogg? Lämna din kommentar

*