Queen of Kammebornia

GD Star Rating
loading...
Om du gillar Queen of Kammebornia kan du till höger hitta en lista med liknande bloggar som vi på BloggTOPPEN! valt ut åt dig! Vill du lägga till din egna blogg på BloggTOPPEN klicka här.

Queen of Kammebornia är kontrollerad och godkänd av BloggTOPPEN!

Lämna ditt egna betyg
GD Star Rating
loading...
(du kan bara rösta en gång)

Detta är Queen of Kammebornia

Hon är mamma, konstnär, poet, fotograf, sagoberättare, homemaker och drottning i Kammebornia. Hon var tidigare lärare men har nu sagt upp sig, främst för att kunna göra det hon vill, som t.ex. skriva dikter, ta hand om barnen och baka när hon vill. Hon finner krat i och njuter av hennes liv med familjen, poesin, konsten, naturen och även hennes passion för heminredning, handarbete med mera. Hon jobbar också med olika foto- och konstprojekt med sin man som ni får följa i bloggen.

Innan du lägger din röst: Tänk på att det är du som besökare som bestämmer vilka bloggar som ska bli populära på BloggTOPPEN! Våra rankings baseras på hur många som röstar, hur ofta det kommer in en ny röst samt självklart vilket betyg som ges.

Innan du röstar tänk efter lite hur du verkligen ser på denna blogg. Läser du Queen of Kammebornia ofta? Tycker du att den motsvarar dina förväntningar och längtar du hela tiden efter ett nytt inlägg? Om dessa tre påståenden stämmer in på Queen of Kammebornia bör du självklart ge ett högt betyg.

Har du inte läst Queen of Kammebornia? För att få en så bra ranking som möjligt vill vi inte att ni ger ett lågt betyg bara för att ni aldrig läst bloggen, i det fallet föreslår vi att du lägger ner 10-min och besöker Queen of Kammebornia istället och sedan lägger din röst.

Är bloggen nerlagd eller flyttad?
Vi jobbar hårt för att hålla alla bloggar aktuella och uppdaterade men ibland missar vi att t.ex. en blogg flyttats - eller att den helt enkelt lagts ner. Därför är vi väldigt glada för all feedback vi kan få genom vårt kontaktformulär. TACK!! Teamet bakom BloggTOPPEN.nu

Hitta bloggar i relaterade kategorier:
vardagsbloggar,

Hitta bloggar i andra populära kategorier:
bakning bantning barn design DIY djur familj foto hundar hälsa inredning inspiration kläder konst livsstil mamma mat mode musik pyssel recept resor shopping sjukdomar skönhet smink trädgård träning vardag vikt

9 kommentarer till “Queen of Kammebornia”

 1. Christina Karlsson →
  7 februari #

  En blogg med vackra texter och bilder, en blogg som känns äkta, sann och som jag gillar att läsa. Av mig får den alla stjärnor :)

  • Queen of Kammebornia →
   14 februari #

   Tusen tack för dina värmande ord Christina!

 2. A-K →
  7 februari #

  Jag älskar “Qeen of Kammebornia” för bloggerskans unika förmåga att förmedla känslor och stämningar i både glädje, förvirring och sorg. Allt känns äkta.
  Sättet bloggerskan använder det skrivna ordet på passar mig som handen i handsken och ofta återknyter slutet till början så att allt får ett tydligt sammanhang.
  Ett extra plus för att det kommer minst ett nytt inlägg varje dag!

  • Queen of Kammebornia →
   14 februari #

   Tack A-K! Jag blir alldeles glad och rörd! Och vad roligt att du ser den tanken jag har om att knyta ihop texterna :)

 3. Jessica (litenH) →
  9 februari #

  Vacker, igenkännande, varm – en feel-goodblogg av det sällsynta slaget.
  <3

  • Queen of Kammebornia →
   14 februari #

   Åh, Jessica, vad du är gullig! Tusen tack och kram till dig!

 4. Bosse Lidén →
  27 februari #

  Jag förstår varför denna underbara blogg får högsta betyg. Allt känns så genuint och sprudlande. Jag är mycket tacksam för att jag av en slump hamnade som gäst hos Queen of Kammebornia. Denna blogg är ett föredöme över hur en blogg ska vara enligt mig. Bloggerskan har en förmåga att förmedla text och bilder så jag ryser av välbehag. Hon har en unik och personlig känsla för språk, nyanser, bildkänsla och en fingertoppskänsla för naturen, gamla goda ting m.m. Hon slår an på varje känslotråd och skapar en värme, harmoni som efter ett bloggbesök mynnar ut i en energikick som heter duga. Personligen anser jag att bloggerskan överglänser många välkända författare. Jag tror att många som följt henne skulle vilja läsa en längre text av henne i framtiden. Något med hårda pärmar.

  • Queen of Kammebornia →
   4 mars #

   Jag bugar och rodnar! Tusen tack för dina varma ord!

 5. Persilja →
  6 mars #

  Det här är en alldeles underbar livsstilsblogg. Jag blev fast från första stund. Att besöka hennes universum är att fyllas med hopp och glädje. Livet kan vara sådär enkelt och härligt som alla strävar efter. Kika in och låt dig inspireras till att ta vara på lyckan i livet!

Hej! Välkommen till BloggTOPPEN! Som besökare kan du lämna ditt omdöme och kommentera de bloggar som finns listade hos oss. Har du svårt att hitta en viss blogg kan du använda vårt sökformulär högst upp till höger på sidan.

Du kan även lägga till bloggar som du anser bör finnas med på BloggTOPPEN! Det kan vara din egna blogg eller egentligen vilken blogg som helst som du tycker är bra. Vi på BloggTOPPEN! är väldigt glada för att ni som besökare hjälper oss att skapa den absolut bästa och seriösaste bloggportalen! Tack så mycket! /Teamet bakom BloggTOPPEN!

Vad tycker du om denna blogg? Lämna din kommentar

*