Godis på nätet

Välkommen till TOPPEN! På denna sida listar vi de tre bästa sajterna som handlar om godis på nätet. TOPPEN! är en guide till allt som är bra på nätet. Vårt mål är att när du lämnar TOPPEN! ska du känna dig nöjd och hittat det du sökte efter.

För att uppnå detta har vi en sträng kontroll på vilka sajter som finns listade på TOPPEN! Alla sajter som handlar om godis har kontrollerats av våra editorer för att säkerställa att de tillför ett värde för våra besökare utifrån våra egna riktlinjer för kvalitet och trovärdighet.

Har du en svaghet för sötsaker? Du är inte ensam. På dessa sajterna kan du hitta allt det goda i godisvärlden och även få lite tips från godisbloggen, mycket nöje. De två översta sajterna är webbshoppar där du hittar stora sortiment av godis och den tredje är en blogg där du får godistips och även recensioner.

Tre bästa sajterna om godis online är enligt TOPPEN! följande:

 • "Gotterian är din godisbutik på nätet och har handlar du godis till grossistpriser, dvs samma pris som affärerna betalar för deras inköp."
 • "Sortimentet är stort, sammanlagt finns det över 600 godissorter på Gotterian, detta gör att vi nästan garanterar att det finns något för alla."
 • "De har även en topplista där de listar de 50 populäraste produkterna, vet du inte riktigt vad du ska beställa så kan du kika där och få lite inspiration."
 • "Godis på nätet har varit aktiva sedan 2003 och har ett brett sortiment som innefattar över 350 olika sorters lösgodis."
 • "Förutom lösgodis har de även ett brett sortiment av choklad, stycksaker, chips, naturgodis med mera."
 • "Godis på nätet startades som Godis på landet och butiken ligger i Laholm. Öppettider samt adress finns på sajten."
 • "Godisbloggen recenserar och tipsar om gott och ovanligt godis, ofta nya produkter som precis kommit till Sverige eller utländska produkter som inte finns i Sverige."
 • "Av bloggen att döma är bloggaren en riktigt godiskännare och har ätit väldigt mycket godis i sina dagar med stor variation."
 • "Är du trött på de gamla vanliga Ferraribilarna och Lonkakolorna så har du kommit rätt, detta är en blogg för dig."

Är vi korrekta och aktuella?
Vi jobbar hårt för att hålla top3-listorna aktuella och uppdaterade men ibland missar vi att t.ex. en sajt bytt ägare - eller att den helt enkelt lagts ner. Därför är vi väldigt glada för all feedback vi kan få genom vårt kontaktformulär. TACK!! Teamet bakom TOPPEN.nu

Relaterat innehåll:
Choklad på nätet, 5:2 dieten på nätet, Snus på nätet, LCHF-bloggar på nätet, Pizza på nätet, Kattmat på nätet, Livsmedel på nätet, Golfklubbor på nätet, Köpa te på nätet, Recept på nätet,

Etiketter:
, , , , , , , , ,

Summering av topplistan "Godis på internet" samt kompletta URLs:

 • Gotterian
  URL: http://gotterian.se/
 • Godis På Nätet
  URL: http://www.godispanatet.se/
 • Godisbloggen
  URL: http://godisbloggen.se/

En kommentar till “Godis på nätet”

 1. avatar
  Erik →
  24 juli #

  ÄNTLIGEN, kolla in deras sortiment över nostalgigodis, där finns ju äntligen tillgång till alla gamla klassiker som ICA och små godisbutiker inte verkar vilja erbjuda längre. Testade dessutom att beställa och det var inga problem alls. Kan verkligen rekommendera!

Hej! Välkommen till TOPPEN! Som besökare kan du lämna ditt omdöme och kommentera de webbsidor som våra editorer valt ut på denna topplista (Gotterian, Godis På Nätet, Godisbloggen).

Du kan även föreslå andra relaterade webbsidor inom kategorin Godis på nätet. De förslag som vi får in kommer vi löpande utvärdera och på sikt lägga till och utöka vår topplista.

Kommentera denna topplista

*