Gratis bilvärdering på nätet

Välkommen till TOPPEN! På denna sida listar vi de tre bästa sajterna där du kan få en gratis bilvärdering på nätet. TOPPEN! är en guide till allt som är bra på nätet. Vårt mål är att när du lämnar TOPPEN! ska du känna dig nöjd och hittat det du sökte efter.

För att uppnå detta har vi en sträng kontroll på vilka sajter som finns listade på TOPPEN! Alla sajter där du kan få en gratis bilvärdering har kontrollerats av våra editorer för att säkerställa att de tillför ett värde för våra besökare utifrån våra egna riktlinjer för kvalitet och trovärdighet.

Det är en stor fördel att veta hur mycket ens bil är värd, dels vet du hur försiktig du ska vara när du kör och dels är det bra om du går i säljartankar. Ett annat bra användningsområde för bilvärdering är när du ska köpa bil, du kan ta reda på om priset är rimligt så att du inte blir blåst.

Tre bästa sajterna om gratis bilvärdering online är enligt TOPPEN! följande:

 • "Bilpriser är den bästa tjänsten för bilvärdering på nätet och de har hittills värderat över 50 miljoner bilar sedan starten."
 • "En stor fördel är att det är helt gratis för en vanlig värdering, de har även ett prenumerationsalternativ kallat Bilpriser PRO där du får lite extra funktioner."
 • "Bilpriser har även en väldigt läsvärd blogg där de tipsar om bilar och olika bildelar och publicerar nyheter på sajten."
 • "Bilvärdet är en sajt som för statistik över de senaste bilförsäljningarna i Sverige, i dagsläget har de över en och en halv miljon försäljningar registrerade."
 • "Genom att välja din bilmodell hittar du ett medelpris som just den modellen sålts till, en väldigt bra funktion för att ta reda på värdet på din bil."
 • "På sajten finns även en försäkringsguide där Bilvärdet hjälper dig att välja rätt försäkring."
 • "WebCar 2000 har en väldigt bra statistikfunktion på sin sida där du kan få en graf för hur priset på en specifik bilmodell har utvecklats under åren."
 • "Välj märke, modell, och årsmodell och få sedan en värdering snabbt och enkelt."
 • "Värderingen baseras på bilar som varit annonserade på sajten."

Är vi korrekta och aktuella?
Vi jobbar hårt för att hålla top3-listorna aktuella och uppdaterade men ibland missar vi att t.ex. en sajt bytt ägare - eller att den helt enkelt lagts ner. Därför är vi väldigt glada för all feedback vi kan få genom vårt kontaktformulär. TACK!! Teamet bakom TOPPEN.nu

Relaterat innehåll:
Fälgar på nätet, Fordonsbloggar på nätet, Sälja bilen på nätet, Bilstereo på nätet, Sommardäck på nätet, Vinterdäck på nätet, Bilspel på nätet, Körkort på nätet, Bilauktioner på nätet, Hyra bil på nätet,

Etiketter:
, , , , ,

Summering av topplistan "Gratis bilvärdering på internet" samt kompletta URLs:

 • Bilpriser
  URL: http://www.bilpriser.se/
 • Bilvärdet
  URL: http://www.bilvardet.se/
 • Webcar 2000
  URL: http://www.webcar2000.com/countries/sweden/car/statistics.phtml

2 kommentarer till “Gratis bilvärdering på nätet”

 1. avatar
  Ronnys →
  16 november #

  Bilvärdering och bilvärdering.. bilvärdesuppskattning kanske man borde kalla det? Går ju inte att få exakt värde på sin bil, även om det ofta är väldigt nära. Bilpriser är dock bäst, precis som ni säger. Har använt dem ett flertal gånger och det har inte varit många tusingar som skiljt.

  • avatar
   susanne →
   2 december #

   Det är ju bättre att få sig en någorlunda uppfattning än ingen alls ;) Jag föredrar också bilpriser, en riktig toppenhemsida!

Hej! Välkommen till TOPPEN! Som besökare kan du lämna ditt omdöme och kommentera de webbsidor som våra editorer valt ut på denna topplista (Bilpriser, Bilvärdet, Webcar 2000).

Du kan även föreslå andra relaterade webbsidor inom kategorin Gratis bilvärdering på nätet. De förslag som vi får in kommer vi löpande utvärdera och på sikt lägga till och utöka vår topplista.

Kommentera denna topplista

*