Möbeltyger på nätet

Välkommen till TOPPEN! På denna sida listar vi de tre bästa sajterna där du kan köpa snygga möbeltyger på nätet. TOPPEN! är en guide till allt som är bra på nätet. Vårt mål är att när du lämnar TOPPEN! ska du känna dig nöjd och hittat det du sökte efter.

För att uppnå detta har vi en sträng kontroll på vilka sajter som finns listade på TOPPEN! Alla sajter där du kan köpa snygga möbeltyger har kontrollerats av våra editorer för att säkerställa att de tillför ett värde för våra besökare utifrån våra egna riktlinjer för kvalitet och trovärdighet.

Är det dags att fräscha upp din gamla soffa som stått i en skrubb i flera år? Nu kan du snabbt och enkelt få den att se bra ut igen genom att handla ett möbeltyg i snygga färger eller mönster. Nedan har vi valt att lista tre riktigt bra webbshoppar där du hittar moderiktiga möbeltyger till väldigt bra priser.

Tre bästa sajterna om möbeltyger online är enligt TOPPEN! följande:

 • "Rosahuset är en tyg- och inredningsbutik på nätet som startades under namnet Vävlyan redan 1982."
 • "De har ett rikligt sortiment av möbeltyger av olika typer och färger till ett bra pris. Är du osäker på vilket tyg du ska välja? Beställ tygprovet! Fem st gratis."
 • "Frakten kostar endast 59 kr och öppet köp gäller i 14 dagar på allt utom uppsydda produkter, kolla villkoren om du är osäker."
 • "Tyg.se:s tygsortiment är riktigt stort med sammanlagt över 7000 olika tyger att välja mellan. Urvalet av möbeltyger är också riktigt stort."
 • "Hos Tyg.se får du varje månad fem gratis tygprover, perfekt om du är i tygköpartankar."
 • "I Tyg.se:s reasektion hittar du de senaste REA- och prissänkta varorna."
 • "Hos Ohlssons Tyger hittar du de senaste och hetaste möbeltygerna för dina möbler. De startade sin verksamhet redan 1971."
 • "Välj mellan över 80 olika tyger, det finns verkligen något för alla här. Frakten kostar 59 kr."
 • "De har 13 välsorterade tygaffärer runtom i landet förutom deras webbshop, adress samt öppettider finner du på sajten."

Är vi korrekta och aktuella?
Vi jobbar hårt för att hålla top3-listorna aktuella och uppdaterade men ibland missar vi att t.ex. en sajt bytt ägare - eller att den helt enkelt lagts ner. Därför är vi väldigt glada för all feedback vi kan få genom vårt kontaktformulär. TACK!! Teamet bakom TOPPEN.nu

Relaterat innehåll:
Allmoge på nätet, Broderier på nätet, Möbelauktioner på nätet, Barntyger på nätet, Soffor på nätet, Möbler på nätet, Tyg på nätet, Lantlig Inredning på nätet, Drömfångare på nätet, Barninredning på nätet,

Etiketter:
, , , , ,

Summering av topplistan "Möbeltyger på internet" samt kompletta URLs:

 • Rosahuset
  URL: http://www.rosahuset.com/produkter.php?kat=17
 • Tyg.se
  URL: http://www.tyg.se/Tyger/Moebeltyger.htm?shop=fabfab_se&SessionId=&a=catalog&t=778&c=834&p=834
 • Ohlssons Tyger
  URL: http://www.ohlssonstyger.se/TriggerShop/Sortiment/Hemtextil/Mobeltyger__16.aspx

3 kommentarer till “Möbeltyger på nätet”

 1. avatar
  Babsan →
  23 augusti #

  Hej! Rosa huset är min absoluta favorit – vad kul att ni har hittat dit! Jag har själv handlat av dem sedan 80-talet men då hette de något annat.

 2. avatar
  Johanna →
  16 november #

  Rosa Huset är riktigt bra, inte riktigt som alla andra butiker. Unika saker har man hittat i mängder där. :-)

 3. avatar
  Jacob →
  2 december #

  Gillar alla dessa butiker men måste säga att tyg.se är min favorit, älskar deras sortiment!

Hej! Välkommen till TOPPEN! Som besökare kan du lämna ditt omdöme och kommentera de webbsidor som våra editorer valt ut på denna topplista (Rosahuset, Tyg.se, Ohlssons Tyger).

Du kan även föreslå andra relaterade webbsidor inom kategorin Möbeltyger på nätet. De förslag som vi får in kommer vi löpande utvärdera och på sikt lägga till och utöka vår topplista.

Kommentera denna topplista

*