Taxeringskalendern på nätet

Välkommen till TOPPEN! På denna sida listar vi de tre bästa sajterna där du kan hitta taxeringskalendern på nätet. TOPPEN! är en guide till allt som är bra på nätet. Vårt mål är att när du lämnar TOPPEN! ska du känna dig nöjd och hittat det du sökte efter.

För att uppnå detta har vi en sträng kontroll på vilka sajter som finns listade på TOPPEN! Alla sajter där du kan hitta taxeringskalendern har kontrollerats av våra editorer för att säkerställa att de tillför ett värde för våra besökare utifrån våra egna riktlinjer för kvalitet och trovärdighet.

Att fråga om någons inkomst är inte något man gör, men att ta reda på det utan att personen vet? Självklart! Dessa sajter hjälper dig med detta. Vi har valt ut en jämförelsesajt som hjälper dig att hitta den bästa tjänsten för dig, en sajt där du kan beställa en taxeringskalender via nätet och en sajt där du kan ta reda på personuppgifter och folks inkomster direkt på nätet.

Tre bästa sajterna om taxeringskalendern online är enligt TOPPEN! följande:

 • "Hos Taxeringskalendern.se kan du beställa hem den klassiska taxeringskalendern i pappersform."
 • "I taxeringskalendern kan du läsa vad politiker, kändisar och folk i din kommun tjänar med mera. Det finns också en topp 100-lista där de som tjänar mest i Sverige listas."
 • "Kalendern kommer i mars-april varje år. Mycket nöje!"
 • "Ratsit är den bästa sajten där du direkt kan ta reda på hur mycket folk i din närhet tjänar."
 • "Du kan ta reda på bl.a. ålder, civilstånd, bolagsengagemang och självklart inkomst."
 • "Ratsit har även appar till såväl iPhone som Android. Detta gör att du kan få upplysningar om en person var du än är."
 • "Upplysning.se är en hemsida där du kan få kreditupplysningar om privatpersoner och företag."
 • "I registret har de nästan information om åtta miljoner människor i Sverige, detta är över 80% av landets befolkning!"
 • "En kreditupplysning på en privatperson kostar endast 40 kr, för företag 50 kr. Riktigt billigt för så bra information!"

Är vi korrekta och aktuella?
Vi jobbar hårt för att hålla top3-listorna aktuella och uppdaterade men ibland missar vi att t.ex. en sajt bytt ägare - eller att den helt enkelt lagts ner. Därför är vi väldigt glada för all feedback vi kan få genom vårt kontaktformulär. TACK!! Teamet bakom TOPPEN.nu

Relaterat innehåll:
Köpa aktier på nätet, Tjäna pengar på nätet, Deals på nätet, Personuppgifter på nätet, Reklam på nätet, Betalväxel på nätet, Kuponger på nätet, Deklarera på nätet, Lån på nätet, Annonsering på nätet,

Etiketter:
, , ,

Summering av topplistan "Taxeringskalendern på internet" samt kompletta URLs:

 • Taxeringskalendern.se
  URL: http://www.taxeringskalendern.se/
 • Ratsit
  URL: http://www.ratsit.se/
 • Upplysning.se
  URL: http://www.upplysning.se/

2 kommentarer till “Taxeringskalendern på nätet”

 1. avatar
  Frippe →
  20 december #

  Tycker att det är lite märkligt att såna här uppgifter är publika.. Jag menar, tjuvar och sånt kan ju beställa hem en taxeringskalender och direkt se vem de ska råna. Men men, det är väl roligt att se vad grannen har för inkomst, det måste jag hålla med om.. =)

  • avatar
   Maria →
   3 januari #

   Håller med dig Frippe, men riktigt intressant är det allt ;)

Hej! Välkommen till TOPPEN! Som besökare kan du lämna ditt omdöme och kommentera de webbsidor som våra editorer valt ut på denna topplista (Taxeringskalendern.se, Ratsit, Upplysning.se).

Du kan även föreslå andra relaterade webbsidor inom kategorin Taxeringskalendern på nätet. De förslag som vi får in kommer vi löpande utvärdera och på sikt lägga till och utöka vår topplista.

Kommentera denna topplista

*